홀리엔젤 근처 약국에도 무장강도 들었다네요.. > 필리핀뉴스

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

회원로그인

페이지 정보

작성자 최고관리자 쪽지보내기 메일보내기 자기소개 아이디로 검색 전체게시물  (120.♡.127.250) 작성일14-07-05 16:59 조회646회 댓글0건

홀리엔젤 근처 약국에도 무장강도 들었다네요..

홀리엔젤 근처 약국에도 무장강도 들었다네요..

본문

7월4일에 앙헬레스 산토로사리오에 위치한 드락스토어에 두명의 무장괴한이 침입하여 시큐리티 가드의 총을 빼앗고 직원 두명을 위협하여 현금 15만 페소를 강탈하여 갔다네요..ㅜㅜ

산토로사리오면 홀리엔젤대학이 위치한 번화가인데도 무장강도 사건이 가끔 발생하네요.

거리에 업소들마다 쭈욱 시큐리트 가드들 서있는 지역에서도 저러면 어쩌라는건지..ㅜㅜ

최대한 주의하며 살아야 겠네요.

Friday, July 4, 2014

CAMP OLIVAS, Pampanga -- Two unidentified armed men held-up recently a drug store along Sto. Rosario Street, Angeles City and carted away at least P150,000 cash.

Senior Superintendent Eden Ugale, Angeles City police director, said Manson Drug Store located at Sto. Rosario Street was about to close when two suspects armed with a gun of an unknown caliber appeared.

The suspects poked their gun to the lone guard identified as Randy Balco of GAPSAC security agency who was then pulling down the roll up door of the drug store.

After disarming the guard, the suspects dragged him inside the store and then announced the heist, Ugale said.

The suspects threatened to kill Nino Sioco, 37, the store-in-charge and Jelyn Gomex, 26, cashier.

Ugale said the suspects then took and carted away P25,000 cash collections for the day and P127,000 placed in a safety vault.

The suspects then hogtied all the victims using packaging tape before they boarded unknown vehicle and fled

추천 0 비추천 0

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

rss 필리핀뉴스 목록

주간 베스트 조회순
Total 20건 1 페이지
필리핀뉴스 목록